Jump to content
Notice to Hotmail/Gmail & BT Internet users - Please check your SPAM/JUNK folders for our emails. Please add our email as a contact to your email account.
Light/Dark Mode Enabled: You can now select the option by clicking the moon/lightbulb in the top right corner!

Search the Community

Showing results for tags '16V'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Calendars

  • Meets, Shows and Events
  • Birthdays

Forums

  • Welcome to ClubPolo
    • News, Updates and Club Information
    • Sign up to the Club Polo Forum - IT'S FREE!!!
    • Upgrade and become a Club Member!
    • Advertising on ClubPolo
  • Club Members Area
    • Members Only
    • Forum discounts, Promotions and more
    • Exclusive Club Members Download Area
  • Technical Forums
    • Technical Help With My Volkswagen Polo
  • Classified Sections - For Sale, Wanted, Exchange Ads
    • Classifieds - Our New System
    • Cars Breaking (For Sale)
  • Members Rides, Projects & Gallery
    • Polo's
    • Non Polo's and other makes
    • Photo & Video Chat
  • Community Discussions & Events
    • The Polo Social
    • Discussion Forums
    • Regional Meets & Shows
    • Club Polo Track Day 2017
  • Sponsored Forums
    • Chris Knott Insurance
    • Prestige Keep Moving Insurance
    • Polo Performance Parts
    • Entrepreneur Traders
  • Website and Forum Problem/Feedback
    • Help and advice on using ClubPolo Forums.

Product Groups

  • The Polo Social 2018
  • Club Polo Membership
  • Club Polo Parts
  • ClubPolo Merchandise
    • Club Polo Gift Packs
  • Sponsor Advertising

Categories

  • Active Reports
  • Archived Reports

Categories

  • Cars for sale - Polo's
  • Cars for sale - Non-Polo's
  • Wheels, Tyres, Suspension and Brakes
  • Engine, Transmission and Exhausts
  • Bodywork, Interior and Trim
  • ICE, Electrical and Lighting
  • Wanted
  • Freecycle
  • Misc (For Sale)

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Found 7 results

  1. are the standard 6n headlights compatible with the 6n 16v model?
  2. was all fine. put engine back in and now when turning key (not cranking) ignition fuse keeps popping. i know it's rated on 15 amps but i had 3 amp on it, running gauges, aem fuel gauge and fuel pump and was fine. now its popping 3 amp fused, put a ten amp in and popped that, should i put 15amp in and try it?
  3. MonsterL35YFP

    Mk2f AVY 1.6 16v

    Hello Polo people, Im looking at putting a 1.6 AVY (GTi) engine into my mk2f coupe running standard injection/management and have it looking OEM so alot of wiring to sort out but the main problem that iv got is getting around the fly-by wire, I know you can fit a AFH throttle body but that's not really away around it because the ECU will still think it's fly-by?? Any information would be great.
  4. I currently have mk2f polo coupe with a 1043cc 4 speed and im looking to upgrade to a different engine and looking for advice and which to go for 14 afh, 13 gt, 14 8v etc appreciate the help cheers
  5. hey polo peeps!! I've fitted 6n2 GTI hubs onto my 6n2 1.4 8v and now the wheels are toed in massively ! the hole for the track rod end to go into is 10mm closer to the steering rack than the 1.4 hubs and I've now been 2 weeks without my only car trying to figure it out. so far the only solution myself and the mechanic at the garage doing it while I'm at work have is to put threads further up the track rod and chop the ends off to make it fit but surely there's something were missing ? some part that needs changing???? I'm at a loss and I want my car back from what shouldve been a
  6. Hi all, I was hoping my first thread to be me starting with my Polo project, but that needs to wait until I fix my other Polo, for which I need a bit of help as a quick search didn't pan out :( Basically the troublesome Polo has issues with cold start. It starts and cuts off almost immediately. After 5 minutes of struggle to rev it, it manages to stay on, and after a while (as it warms up), there is no problem with starting it again... Starting it directly on LPG also has no issues. So generally I though the petrol pump was bust, but I checked with another one, and there is no diff
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. Terms of Use Privacy Policy Guidelines