Jump to content
Notice to Hotmail/Gmail & BT Internet users - Please check your SPAM/JUNK folders for our emails. Please add our email as a contact to your email account.
Light/Dark Mode Enabled: You can now select the option by clicking the moon/lightbulb in the top right corner!

Search the Community

Showing results for tags 'acceleration'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Calendars

  • Meets, Shows and Events
  • Birthdays

Forums

  • Welcome to ClubPolo
    • News, Updates and Club Information
    • Sign up to the Club Polo Forum - IT'S FREE!!!
    • Upgrade and become a Club Member!
    • Advertising on ClubPolo
  • Club Members Area
    • Members Only
    • Forum discounts, Promotions and more
    • Exclusive Club Members Download Area
  • Technical Forums
    • Technical Help With My Volkswagen Polo
  • Classified Sections - For Sale, Wanted, Exchange Ads
    • Classifieds - Our New System
    • Cars Breaking (For Sale)
  • Members Rides, Projects & Gallery
    • Polo's
    • Non Polo's and other makes
    • Photo & Video Chat
  • Community Discussions & Events
    • The Polo Social
    • Discussion Forums
    • Regional Meets & Shows
    • Club Polo Track Day 2017
  • Sponsored Forums
    • Auto-Glanz Detailing
    • Chris Knott Insurance
    • Prestige Keep Moving Insurance
    • Polo Performance Parts
    • Entrepreneur Traders
  • Website and Forum Problem/Feedback
    • Help and advice on using ClubPolo Forums.

Product Groups

  • The Polo Social 2018
  • Club Polo Membership
  • Club Polo Parts
  • ClubPolo Merchandise
    • Club Polo Gift Packs
  • Sponsor Advertising

Categories

  • Active Reports
  • Archived Reports

Categories

  • Cars for sale - Polo's
  • Cars for sale - Non-Polo's
  • Wheels, Tyres, Suspension and Brakes
  • Engine, Transmission and Exhausts
  • Bodywork, Interior and Trim
  • ICE, Electrical and Lighting
  • Wanted
  • Freecycle
  • Misc (For Sale)

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Found 2 results

  1. Hi Everyone, I would like some help with a problem i have with my Polo. Its a 1995 1.3, 6n1 ADX engine. I got the car for my partner some months ago. We picked it up and it drove home fine, some 25 miles. I then set about changing out the timing belt as it was due at 59k miles. Whilst at it, i did these other jobs too. Water pump change, timing belt tensioner and coolant change, auxiliary belt change, thermostat, spark plug change (NGK BUR6ET), coil and HT lead change, air filter, oil and filter, distributer check (for clean terminals in lid and rotor arm clean), new v
  2. Hello, Before lock down my polo 6n1 1.4 cl would not start. I tried it a few days later and it started but when going 70 mph for a few minutes all of a sudden I would loose acceleration for about 10/15 seconds then it would kick back in again, I have checked that there was a spark from the spark plugs (plugs, leads, rotor arm, dizzy cap fairly new), checked for any faults and the only fault was the lambda sensor so I replaced that but still N/G. I then changed the fuel filter and fuel pump and got the injectors cleaned but it still the same. I have just tried changing the MAF sensor and thrott
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. Terms of Use Privacy Policy Guidelines