Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'accelerator'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Calendars

  • Meets, Shows and Events
  • Birthdays

Forums

  • Welcome to ClubPolo
    • News, Updates and Club Information
    • Sign up to the Club Polo Forum - IT'S FREE!!!
    • Upgrade and become a Club Member!
    • Advertising on ClubPolo
  • Club Members Area
    • Members Only
    • Forum discounts, Promotions and more
    • Exclusive Club Members Download Area
  • Technical Forums
    • Technical Help With My Volkswagen Polo
  • Classified Sections - For Sale, Wanted, Exchange Ads
    • Classifieds - Our New System
    • Cars Breaking (For Sale)
  • Members Rides, Projects & Gallery
    • Polo's
    • Non Polo's and other makes
    • Photo & Video Chat
  • Community Discussions & Events
    • The Polo Social
    • Discussion Forums
    • Regional Meets & Shows
    • Club Polo Track Day 2017
  • Sponsored Forums
    • Auto-Glanz Detailing
    • Chris Knott Insurance
    • Prestige Keep Moving Insurance
    • Polo Performance Parts
    • Entrepreneur Traders
  • Website and Forum Problem/Feedback
    • Help and advice on using ClubPolo Forums.

Product Groups

  • The Polo Social 2018
  • Club Polo Membership
  • Club Polo Parts
  • ClubPolo Merchandise
    • Club Polo Gift Packs
  • Sponsor Advertising

Categories

  • Polo Brochures
    • MK1 (86) Polo - 1976 to 1982
    • MK2 (86c) Polo - 1982 to 1990
    • Mk3 (86c) Polo - 1990 to 1994
    • Mk4 (6n) Polo - 1994 to 1999
    • Mk5 (6n2) Polo - 1999 to 2002
    • Mk6 (9n) Polo - 2002 to 2005
    • Mk7 (9n3) Polo - 2005 to 2009
    • Mk7 (6r) Polo - 2009 to Present
    • Other
  • Magazines
    • VW Motoring
    • Advertising
    • Other
  • Technical Guides
    • Workshop Manuals
  • Club Polo Car Info Sheets

Categories

  • Active Reports
  • Archived Reports

Categories

  • Cars for sale - Polo's
  • Cars for sale - Non-Polo's
  • Wheels, Tyres, Suspension and Brakes
  • Engine, Transmission and Exhausts
  • Bodywork, Interior and Trim
  • ICE, Electrical and Lighting
  • Wanted
  • Freecycle
  • Misc (For Sale)

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Found 4 results

  1. So I've got a 1.4 tdi 2001 polo, and there seems to be allot if slack in my accelorator pedal, it's sat way to low but it's got a short cable that isn't adjustable that runs to an electric box, which is the electric throttle, had it all off but no idea how to adjust it to make the pedal sit in the right place, any ideas?
  2. Hey everyone, Another issue with my 96 6n. Now the throttle plate doesn't seem to open when i start the engine. At first i noticed the plate would open just enough to allow the engine to start/idle and there was a loud buzzing noise coming from the throttle body (disappeared when i unplugged it). Then the plate started rapidly flicking between the closed and slightly open position. And now the plate doesn't open at all while the engine is cranking, making it impossible to start the engine and leave it to idle. I can start the engine by putting the accelerator pedal down so i know it's an issue with the throttle body itself. I Have already replaced it for a new throttle body and have the same issue. Am i right in assuming it's a wiring fault of some kind, Bad ground, open circuit? Thanks in advance,
  3. So I was driving down the motorway today, took my foot of the accelerator and I could hear this grinding noise. When I accelerate again, the noise goes away. The noise also goes away if i'm off the accelerator and I put the clutch down. Sounds to me as though two cogs are grinding together or kind of like the noise that the pointer makes on the wheel of fortune . All jokes aside, i'm hoping this is nothing serious but a friend of a friend (VW mechanic) has said that purely from my description, it sounds like a gearbox issue - *touches wood*. Any help would be much appreciated! Gunna get it down to my local garage ASAP but in the meantime would like to get a rough understanding of what it could be. Thanks!
  4. Hi All, I have just started my car for the first time in a few days and found some water in the driver's side footwell. (passenger side is dry) The car didn't start particularly well (usually the case when it's been raining and i haven't used the car for a few days) but when it was running, more water appeared as i drove. It seems to be coming from near the top of accelerator pedal. I looked under the bonnet and around the arches but couldn't see any obvious signs of a leak. Does anybody know where the water might be coming from? I'm thinking it might be rainwater coming in from somewhere and hoping it's not something more mechanically serious. Any thoughts much appreciated Cheers Z
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. Terms of Use Privacy Policy Guidelines