Jump to content
Notice to Hotmail/Gmail & BT Internet users - Please check your SPAM/JUNK folders for our emails. Please add our email as a contact to your email account.

Search the Community

Showing results for tags 'nonstarter'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Calendars

  • Meets, Shows and Events
  • Birthdays

Forums

  • Welcome to ClubPolo
    • News, Updates and Club Information
    • Sign up to the Club Polo Forum - IT'S FREE!!!
    • Upgrade and become a Club Member!
    • Advertising on ClubPolo
  • Club Members Area
    • Members Only
    • Forum discounts, Promotions and more
    • Exclusive Club Members Download Area
  • Technical Forums
    • Technical Help With My Volkswagen Polo
  • Classified Sections - For Sale, Wanted, Exchange Ads
    • Classifieds - Our New System
    • Cars Breaking (For Sale)
  • Members Rides, Projects & Gallery
    • Polo's
    • Non Polo's and other makes
    • Photo & Video Chat
  • Community Discussions & Events
    • The Polo Social
    • Discussion Forums
    • Regional Meets & Shows
    • Club Polo Track Day 2017
  • Sponsored Forums
    • Auto-Glanz Detailing
    • Chris Knott Insurance
    • Prestige Keep Moving Insurance
    • Polo Performance Parts
    • Entrepreneur Traders
  • Website and Forum Problem/Feedback
    • Help and advice on using ClubPolo Forums.

Product Groups

  • The Polo Social 2018
  • Club Polo Membership
  • Club Polo Parts
  • ClubPolo Merchandise
    • Club Polo Gift Packs
  • Sponsor Advertising

Categories

  • Polo Brochures
    • MK1 (86) Polo - 1976 to 1982
    • MK2 (86c) Polo - 1982 to 1990
    • Mk3 (86c) Polo - 1990 to 1994
    • Mk4 (6n) Polo - 1994 to 1999
    • Mk5 (6n2) Polo - 1999 to 2002
    • Mk6 (9n) Polo - 2002 to 2005
    • Mk7 (9n3) Polo - 2005 to 2009
    • Mk7 (6r) Polo - 2009 to Present
    • Other
  • Magazines
    • VW Motoring
    • Advertising
    • Other
  • Technical Guides
    • Workshop Manuals
  • Club Polo Car Info Sheets

Categories

  • Active Reports
  • Archived Reports

Categories

  • Cars for sale - Polo's
  • Cars for sale - Non-Polo's
  • Wheels, Tyres, Suspension and Brakes
  • Engine, Transmission and Exhausts
  • Bodywork, Interior and Trim
  • ICE, Electrical and Lighting
  • Wanted
  • Freecycle
  • Misc (For Sale)

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Found 3 results

  1. Hi all, My mk2 Saloon has been off the road for a couple of years now since the carb flange failed. The fella that owned the car before me took off the original bin lid air filter and put on a tall and heavy K&N one without fastening it down in any way. I don't know how long it was on there before my ownership but it has torn the rubber that sits between the carb and the inlet manifold and it is no longer airtight enough for the carb to work. It's a non-runner. I've tried to fix the existing part with some PU but it's still not airtight. I know the part I need is 052 129 765 B but I've been told that they stopped making them in 2007 and can't find any stock anywhere. I really don't want to go as far as an engine swap, and mine being the 1050cc engine introduces complications. Does anyone know of a clever workaround or where I might be able to get my hands on that precious part? I'm really quite stuck and just want the car back on the road! Thanks, Brad
  2. Couple of questions for mk2f / mk3 dudes. Nephews bready is intermitantly not starting. When it does it runs like a dream. I'm used to mk2s so there are a few differences I'm not used to, that and he's a fair bit away so I'm not at car to hoke around it. I'm assuming that all mk3s are injected, and if so would you normally hear pump prime when turn ignition on? Where is the fuel pump relay and what number is it? Cheers in advance 😀 I'll get him on here and post a thread in gallery as it's a lovely looking wee car
  3. Hi everyone, Little background story.. when I was 17 I hastily bought a terribly painted purple breadvan, drove it 4 hours solid home and brought it to Lancashire. I sold it a long time ago and recently on my 21st birthday found out it was for sale so bought it back! (Slight downgrade from the abarth but the sentiment this car his is unbelievable). Now to cut it short, the car was a stead and never once let me down. I towed the car back to the garage, it’s been off the road almost 3 years, and was apparently in “dry storage” however, there was litres of liquid under the back seats, rust and damp everywhere and a lovely infestation of maggots in the firewall. Regardless, I put an old knackered mk1 fez battery up, hooked it up to a jumper and first go started up, although it was running on 3 cylinders. I then put a new dizzy cap on (correct and correct firing order), new plugs , battery and changed cylinder 4 HT lead as it wasn’t sparking hence the 3 cylinders. The problem is the car now won’t start and the plugs are getting seriously wet, it just comes gushing through, after drying the plugs many times and trying to run it solely on ether still no joy! (I forgot to mention, 4 gallons of old fuel it started up on. Have since drained and refueled as well as cranked the crap out). I was just wondering if this is a common problem or anyone has had the same? Any help massively appreciated! The car has covered 171k. Thanks!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. Terms of Use Privacy Policy Guidelines