Jump to content
Notice to Hotmail/Gmail & BT Internet users - Please check your SPAM/JUNK folders for our emails. Please add our email as a contact to your email account.
Light/Dark Mode Enabled: You can now select the option by clicking the moon/lightbulb in the top right corner!

Search the Community

Showing results for tags 'not starting'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Calendars

  • Meets, Shows and Events
  • Birthdays

Forums

  • Welcome to ClubPolo
    • News, Updates and Club Information
    • Sign up to the Club Polo Forum - IT'S FREE!!!
    • Upgrade and become a Club Member!
    • Advertising on ClubPolo
  • Club Members Area
    • Members Only
    • Forum discounts, Promotions and more
    • Exclusive Club Members Download Area
  • Technical Forums
    • Technical Help With My Volkswagen Polo
  • Classified Sections - For Sale, Wanted, Exchange Ads
    • Classifieds - Our New System
    • Cars Breaking (For Sale)
  • Members Rides, Projects & Gallery
    • Polo's
    • Non Polo's and other makes
    • Photo & Video Chat
  • Community Discussions & Events
    • The Polo Social
    • Discussion Forums
    • Regional Meets & Shows
    • Club Polo Track Day 2017
  • Sponsored Forums
    • Chris Knott Insurance
    • Prestige Keep Moving Insurance
    • Polo Performance Parts
    • Entrepreneur Traders
  • Website and Forum Problem/Feedback
    • Help and advice on using ClubPolo Forums.

Product Groups

  • The Polo Social 2018
  • Club Polo Membership
  • Club Polo Parts
  • ClubPolo Merchandise
    • Club Polo Gift Packs
  • Sponsor Advertising

Categories

  • Active Reports
  • Archived Reports

Categories

  • Cars for sale - Polo's
  • Cars for sale - Non-Polo's
  • Wheels, Tyres, Suspension and Brakes
  • Engine, Transmission and Exhausts
  • Bodywork, Interior and Trim
  • ICE, Electrical and Lighting
  • Wanted
  • Freecycle
  • Misc (For Sale)

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Found 3 results

  1. Hi guys, Tearing my hair out with my 1.0 1990 mk2 breadvan, HZ engine code When I first purchased it it needed some TLC and had new Filters, fuel tank, fuel pump, distributor rotor arm ht leads battery And brakes After almost a year it started cutting out when stopping at a junction or heavy braking. I got fed up with it and left it on the drive way and bought a new car. Fast forward a couple of years years and I want to restore it. Mostly to learn, possibly to sell after not quite sure yet.
  2. Hi, new to the forums seeking advice to solve this major problem. I have a polo 1.2L S60 year 2012 My engine decided to die on me a few days ago and since then it's not been able to crank itself over. Just before it cut out my idle shot all the way up then back down again and then cut out. Error codes P0107 and P0341 came up so I changed the camshaft sensor and map sensor as this would of helped hopefully. But unfortunately not. The car still won't start and also changed the speak plugs but not a single one will ignite. Checked the fuel line
  3. Hi all. I have a problem with my VW Polo 1.2 52 Plate. The car won't start. When I attempt to start the car, there are no lights on the dashboard. The engine turns over fine. Any suggestions? Thanks Seb
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. Terms of Use Privacy Policy Guidelines