Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'pedal'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Calendars

  • Meets, Shows and Events
  • Birthdays

Forums

  • Welcome to ClubPolo
    • News, Updates and Club Information
    • Sign up to the Club Polo Forum - IT'S FREE!!!
    • Upgrade and become a Club Member!
    • Advertising on ClubPolo
  • Club Members Area
    • Members Only
    • Forum discounts, Promotions and more
    • Exclusive Club Members Download Area
  • Technical Forums
    • Technical Help With My Volkswagen Polo
  • Classified Sections - For Sale, Wanted, Exchange Ads
    • Classifieds - Our New System
    • Cars Breaking (For Sale)
  • Members Rides, Projects & Gallery
    • Polo's
    • Non Polo's and other makes
    • Photo & Video Chat
  • Community Discussions & Events
    • The Polo Social
    • Discussion Forums
    • Regional Meets & Shows
    • Club Polo Track Day 2017
  • Sponsored Forums
    • Auto-Glanz Detailing
    • Chris Knott Insurance
    • Prestige Keep Moving Insurance
    • Polo Performance Parts
    • Entrepreneur Traders
  • Website and Forum Problem/Feedback
    • Help and advice on using ClubPolo Forums.

Product Groups

  • The Polo Social 2018
  • Club Polo Membership
  • Club Polo Parts
  • ClubPolo Merchandise
    • Club Polo Gift Packs
  • Sponsor Advertising

Categories

  • Polo Brochures
    • MK1 (86) Polo - 1976 to 1982
    • MK2 (86c) Polo - 1982 to 1990
    • Mk3 (86c) Polo - 1990 to 1994
    • Mk4 (6n) Polo - 1994 to 1999
    • Mk5 (6n2) Polo - 1999 to 2002
    • Mk6 (9n) Polo - 2002 to 2005
    • Mk7 (9n3) Polo - 2005 to 2009
    • Mk7 (6r) Polo - 2009 to Present
    • Other
  • Magazines
    • VW Motoring
    • Advertising
    • Other
  • Technical Guides
    • Workshop Manuals
  • Club Polo Car Info Sheets

Categories

  • Active Reports
  • Archived Reports

Categories

  • Cars for sale - Polo's
  • Cars for sale - Non-Polo's
  • Wheels, Tyres, Suspension and Brakes
  • Engine, Transmission and Exhausts
  • Bodywork, Interior and Trim
  • ICE, Electrical and Lighting
  • Wanted
  • Freecycle
  • Misc (For Sale)

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Found 3 results

  1. So I've got a 1.4 tdi 2001 polo, and there seems to be allot if slack in my accelorator pedal, it's sat way to low but it's got a short cable that isn't adjustable that runs to an electric box, which is the electric throttle, had it all off but no idea how to adjust it to make the pedal sit in the right place, any ideas?
  2. I've just gone to change the brake fluid on my AEX 6n, did both rears fine but got to the front and it looks like someone has taken a hacksaw to the bleeder screw? Can't get a grip on it at all with moles, or by heating and bashing on a smaller socket. Its seized in pretty tight anyway. As it had got dark i tried continuing the change by taking the brake hoses off the calipers and just letting the fluid run clean, then tightening again. This was probably a stupid move as the brakes have basically lost all power, only biting the tiniest bit when the pedal's on the floor 😞 Is there any way to do this? Don't want to take the calipers off as the rubber boot on the bolts is also missing, ie a horrible, rusty, dirty job. Cheers
  3. Hi guys, I have posted on here before regarding this issue, but I've had more of a look at the car now, based on previous comments. Basically, when driving from cold, the car is pretty much spot on gear change wise, the linkage noise is a bit more apparent than in other cars but that's about it. Once it's warmed up, it's like a totally different car. The clutch pedal goes stiff, and it creaks pretty badly, it hates downshifting (when turning in/approaching a roundabout etc). It also crunches into gear quite often, and there is a whine when decelerating. If I'm at a set of lights, it won't go into first unless I press the pedal a couple of times. The next day, once it's cooled down, it's fine again. It never pops out of gear, and the clutch doesn't slip. Once in gear it drives fine apart from the whining. We jacked it up and checked the level, fluid came out of the fill hole quite a lot, so we drained about 1/2 a litre until it trickled out, the fluid looked pretty fresh, when I bought the car the previous owner had clearly kept his eye on it, as he gave me some fluid with it. My mate adjusted my clutch cable at the same time, and it seemed a lot better, but again once it had warmed up it went back to being a massive annoyance! The clutch cable is pretty new, but I didn't fit it Can anyone shed some light on this for me. I've had one of these before, and whilst it changed gear fine, it did whine. Part of me thinks the whining is gearbox related, and the rest is another issue. Thanks for any help!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. Terms of Use Privacy Policy Guidelines