Jump to content
Notice to Hotmail/Gmail & BT Internet users - Please check your SPAM/JUNK folders for our emails. Please add our email as a contact to your email account.

Search the Community

Showing results for tags 'shake'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Calendars

  • Meets, Shows and Events
  • Birthdays

Forums

  • Welcome to ClubPolo
    • News, Updates and Club Information
    • Sign up to the Club Polo Forum - IT'S FREE!!!
    • Upgrade and become a Club Member!
    • Advertising on ClubPolo
  • Club Members Area
    • Members Only
    • Forum discounts, Promotions and more
    • Exclusive Club Members Download Area
  • Technical Forums
    • Technical Help With My Volkswagen Polo
  • Classified Sections - For Sale, Wanted, Exchange Ads
    • For Sale, Wanted or Freecycle [LIVE]
    • Cars Breaking (For Sale)
  • Members Rides, Projects & Gallery
    • Polo's
    • Non Polo's and other makes
    • Photo & Video Chat
  • Community Discussions & Events
    • The Polo Social
    • Discussion Forums
    • Regional Meets & Shows
    • Club Polo Track Day 2017
  • Sponsored Forums
    • Chris Knott Insurance
    • Prestige Keep Moving Insurance
    • Entrepreneur Traders
  • Website and Forum Problem/Feedback
    • Help and advice on using ClubPolo Forums.

Product Groups

  • The Polo Social 2018
  • Club Polo Membership
  • Club Polo Parts
  • ClubPolo Merchandise
    • Club Polo Gift Packs
  • Sponsor Advertising

Categories

  • Active Reports
  • Archived Reports

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Found 1 result

  1. Hi guys, I own a 6n2 1.0 Polo and I think I have a potentially expensive problem. Since the last few weeks, Ive noticed everytime I press the clutch in and out, I hear a faint *clunk* (always happen when releasing the pedal), regardless of where the gear stick is. Now its stopped with another problem. Everytime I drive, my car always jerks regardless of whether I have my foot in the gas. It turns out, my car always jerks at low rpm and stops jerking when I drive with the revs over 2000 rpm. When Im stationary, it doesnt jerk and the engine idles fine. When I recorded my engine revving upto redline, the engine remained tamed in its engine mounts (didnt move lol). When I drive inbetween the jerking range, and I press the clutch and coast. The jerking stops. I was also told that my cv boot or joint or gaitor or whatever the black rubber thing that my axles are connected to is called, its ripped on both sides with small leaks. So whats the potential cause of this? Please dont say its the clutch. Please say its just low transmission fluid.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. Terms of Use Privacy Policy Guidelines