Jump to content
Notice to Hotmail/Gmail & BT Internet users - Please check your SPAM/JUNK folders for our emails. Please add our email as a contact to your email account.
Light/Dark Mode Enabled: You can now select the option by clicking the moon/lightbulb in the top right corner!

Search the Community

Showing results for tags 'stall'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Calendars

  • Meets, Shows and Events
  • Birthdays

Forums

  • Welcome to ClubPolo
    • News, Updates and Club Information
    • Sign up to the Club Polo Forum - IT'S FREE!!!
    • Upgrade and become a Club Member!
    • Advertising on ClubPolo
  • Club Members Area
    • Members Only
    • Forum discounts, Promotions and more
    • Exclusive Club Members Download Area
  • Technical Forums
    • Technical Help With My Volkswagen Polo
  • Classified Sections - For Sale, Wanted, Exchange Ads
    • Classifieds - Our New System
    • Cars Breaking (For Sale)
  • Members Rides, Projects & Gallery
    • Polo's
    • Non Polo's and other makes
    • Photo & Video Chat
  • Community Discussions & Events
    • The Polo Social
    • Discussion Forums
    • Regional Meets & Shows
    • Club Polo Track Day 2017
  • Sponsored Forums
    • Auto-Glanz Detailing
    • Chris Knott Insurance
    • Prestige Keep Moving Insurance
    • Polo Performance Parts
    • Entrepreneur Traders
  • Website and Forum Problem/Feedback
    • Help and advice on using ClubPolo Forums.

Product Groups

  • The Polo Social 2018
  • Club Polo Membership
  • Club Polo Parts
  • ClubPolo Merchandise
    • Club Polo Gift Packs
  • Sponsor Advertising

Categories

  • Polo Brochures
    • MK1 (86) Polo - 1976 to 1982
    • MK2 (86c) Polo - 1982 to 1990
    • Mk3 (86c) Polo - 1990 to 1994
    • Mk4 (6n) Polo - 1994 to 1999
    • Mk5 (6n2) Polo - 1999 to 2002
    • Mk6 (9n) Polo - 2002 to 2005
    • Mk7 (9n3) Polo - 2005 to 2009
    • Mk7 (6r) Polo - 2009 to Present
    • Other
  • Magazines
    • VW Motoring
    • Advertising
    • Other
  • Technical Guides
    • Workshop Manuals
  • Club Polo Car Info Sheets

Categories

  • Active Reports
  • Archived Reports

Categories

  • Cars for sale - Polo's
  • Cars for sale - Non-Polo's
  • Wheels, Tyres, Suspension and Brakes
  • Engine, Transmission and Exhausts
  • Bodywork, Interior and Trim
  • ICE, Electrical and Lighting
  • Wanted
  • Freecycle
  • Misc (For Sale)

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Found 4 results

  1. Hey Everyone, SO my polo 9n has taken some damage recently. I am teaching my younger sister to drive with it, when she downshifted from 4th into 1st at about 30 mph. Obviously car stalled instantly (it stalled very hard!), but then it would not start again for a few minutes. Managed to start it again after a few tries but now it has a very very rough idle and jerks forward when moving constantly, wont accelerate properly and stalls very very easily. No fault codes at the present moment. Im thinking the knock on the engine when she stalled it killed one of the coils/sp
  2. Hi all I have a question i would like to ask. My polo is a 94 1.6L I4 and i'm having an issue where sometimes when i start the car up it would start up fine but cut out after about 1 second as if it stalls. Sometimes it would take several attempts before it would start fine again. It hasn't happened in 2 months prior to this week. Last time it happened was after a night of heavy rain. I'm not sure if that has something to do with it? I'm starting to think it could be the immobilizer? If that was the case, would buying a second hand one and putting it in fix the problem? or what els
  3. I put in a new mount a few weeks ago and she ran fine. Then I was replacing a rad hose and today driving her she was fine but kept stalling when idling, off the throttle, even in 3rd gear at 30. Pulling up to junctions you have to keep the gas on or restart the engine. What could be wrong?
  4. I did a full head gasket change recently, new gaskets seals water pump belt and skimmed serviced head. After putting her all back together and fixing an ignition problem she is still running a little rough I think (I can't tell if it's a normal running sound because I've never owned a polo before and she was in this condition when I got her). I took her for a test drive yesterday and after starting up and putting the choke in she kept stalling going into first. I had to put a load of revs on to get her to move. After driving for a bit it stopped being an issue. I colourtuned the engine before
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. Terms of Use Privacy Policy Guidelines