Jump to content

Recommended Posts

Shaunzac

Have a 2004 1.4 Polo, failing mot on emmisions, o2 levels. Have changed cat, downstream lambda sensor, temp sensor and given full service. Any advice what else it could be, not showing any fault codes.

Share this post


Link to post
Share on other sites
caretakerplus

 

 

Is the air cleaner element in good condition?

 

I do get a bit concerned when people say that they have changed sensors - Fine if they have used genuine VW or Bosch ones, but there are some really cheap and nasty sensors out there, that might just be worse than the ones that they have replaced.

 

You could do worse than put a can of Wynn's injector cleaner in the tank.

 

Regards

Edited by caretakerplus

Share this post


Link to post
Share on other sites
Shaunzac

Thanks for the reply, by cleaner element do you mean air filter, if so yes a new one and has also had injecter cleaner put through.

Share this post


Link to post
Share on other sites
caretakerplus

Yes - Air cleaner element = the paper thing that fits inside the air cleaner housing.

Regards

Share this post


Link to post
Share on other sites
Shaunzac

Yeah done that.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. Terms of Use Privacy Policy Guidelines