Jump to content

Recommended Posts

Phil H

Sorry to be asking this, but how do I ask the forum a technical question please? I have looked for quite a while and sadly I cannot work it out. I have searched the forum for an answer and have not found what I need.

Kind  regards

Phil

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
nige8021

First Welcome to the forum.

 

If you go to this section https://www.clubpolo.co.uk/forum/213-technical-help-with-my-volkswagen-polo/  and then the section that your problem is with ie Engine/Brakes etc then at the top of each of those sections you will see a big BLUE box "START NEW TOPIC" click on that and give it a title along with the required "tags" and in the main body as much details as possible with any fault finding you have already done, then at the bottom is another box to "POST" the question

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. Terms of Use Privacy Policy Guidelines